Webinar: Bæredygtige indkøb til kirken

Alle, der har medansvar for kirkens indkøb og indkøbsbeslutninger inviteres til webinar om bæredygtige indkøb. 

Fra kaffebønner og køkkenrulle til computere og kontormøbler. Hvad skal vi se efter, når vi køber ind til kirken? Hvilke krav skal vi stille? Og hvordan ser folkekirkens klimaregnskab for indkøb egentlig ud – generelt og for sognet specifikt? 

Vi har inviteret Rikke Dreyer, der er chefkonsulent ved Miljømærkning Danmark og Formand for Miljøministeriets Forum for Bæredygtige Indkøb. Rikke vil dele ud af sin store viden om bæredygtige indkøb til kirken med konkrete anbefalinger til, hvordan jeres indkøb bliver mindre belastende for miljø og klima. 

Du bliver også klogere på, hvor stort klimaaftrykket fra folkekirkens indkøb er. Ny viden fra kortlægningen af folkekirkens klimaaftryk viser nemlig, at indkøb er en af de tunge poster i klimaregnskabet. Derfor er det værd at stille skarpt på, hvilke små og store beslutninger, man kan træffe for at gøre en grøn forskel, når man handler. 

Som altid er webinaret gratis at deltage i og varer cirka en time inkl. spørgsmål. Har du ikke mulighed for at deltage på dagen, vil du have mulighed for at se en optaget version af webinaret på vores hjemmeside efterfølgende. 

Tilmeld dig lige her